|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sony Ericsson Bluetooth
Imam K610 i stalno mi iz njega ispada handsfree kabel (to je već drugi pa mi je dojadilo, neću kupovati treći kabel), pa bih probala s bluetoothom. Sviđa mi se ovo http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033891 pogotovo kad pročitam da drži 15 sati razgovora. Može li mi netko reći nešto o čistoći zvuka preko bluetootha ili preko ovog konkretnog sa linka. Ako promijenim marku mobitela znači li to da moram mijenjati i bluetooth? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zvuk preko bluetooth slušalice je sasvim OK, vrlo blizu, ako ne i iste kvalitete kao onaj zvučnik u samom mobitelu. Ne, promjenom mobitela ne moraš mijenjati i bluetooth slušalicu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Hvala. Kupljeno danas. Inače, slučajno je u dućanu bio i čovjek iz Ericssona i kaže mi da se ovo s kabelom događa zato jer se taj kabel na vadi tako da se ravno vuče van, nego se vadi odozdo prema gore. Pa ako netko ima sličnih problema... Ali ja sam si već zagarantirala slušalicu pa mi je taj njegov savjet došao prekasno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|