|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() ok, situacija je takva da sam instalirao FC 2 na Asus i kad pokrenem igricu, zvuk imam i sve u pozadini cujem, muziku, scrolanje kroz izbornik...ma sve - ali mi je lcd crn, nema slike, nema pointera od misa...ma nista, crn-crn ![]() E, od cega to moze doci?Graficke?To je prvo i jedino sta mi je palo na pamet, ali mogu pokrenuti i zahtjevnije igre, a da ovu ne bih mogao (inace, graf je na ploci ati radeon 1100 ![]() Help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Svojim izrazitim telepatskim sposobnostima sam utvrdio da ti je grafa preslaba da pokrene Far Kraj dva |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
+1 Ali dobro netko kaže, da bi to moglo bit zbog shadera. Ja sam imao neku igru, ne mogu se sjetit koju, uglavnom ima malo ono 3d izbornik, čim dođe do toga sve je crno i moram gasit igru, a npr. oni na početku logoi kompanija i toga idu normalno
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Bas sam se pitao kad ce poceti uvrede genijalaca i ostalih frikova?Ispricavam se sto neki od nas imaju i drugi, onaj zanimljiviji zivot od kompova, grafickih i maticnih pa potraze savjet na mjestu koje i sluzi upravo za to. Ovdje se nitko ne zali ili cudi nego pita, kuzite, jer ovo je tema "problemi"?!Hvala kolegama na prvih par odgovora koji imaju smisla i razumijevanja, a vas dvoje zadnjih - get a life ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|