|
![]() |
#1 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
6600 GT ili 6800 non Gt
Da li se isplati cekati Agp verziju 6600 Gt-a ili kupiti 6800 non Gt ? Znam da 6800 ima 12 pajpa i manje frekvencije a 6600gt 8 pajpa i puno više frekvencije. Kako ce prema procijeni (strucnjaka) 6600 gt koštati oko 1500kn a 6800 košta 2500kn ne znam da liu je bolje cekat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pošto već imaš 9600XT, koji sigurno nije za bacit, definitivno pričekaj sa upgradeom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ako uzmeš u obzir to da se neki modeli 6800np daju otključati oslobađajući pritom dodatnih 4 pipelinea pomoću novog riva tunera, dodatna investicija se isplati samo treba provjerit koji se sva modeli zasigurno otključavaju bez rizika defektnih pajova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
GT OBAVEZNO to je apsolutni best buy sve ispod se ne isplati sve iznad je bacanje novca,šta se tiče višeg takta 6800 to nema veze,više vrijede 4 pipe-a nego 300 megaherca,ne znam ako voliš ati ali x800 promi se čini dobra samo treba pogodit model koji se dobro clocka,a na ove igračke tipa 9600xt ,5700 fx zaboravi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Uuu jebote skoro misam vidio,u vezi otključavanjn pipeova na 6800,ona stvarno ima 16 pipe-a ali radi se o ovome,u proizvodnji je izašlo masu kartica sa 16 pipe-a ali su neki imali grešku,da ne bi škartirali kartice proizvođači su zaključali neispravne pipe-ove i prodali kartice kao 6800,i sad ako ti otključaš na svih 16 imaš ogromne šanse da dobiješ artefakte i ostale probleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Émile Flournoy
|
Evo sam kupio Gainward 6800 golden sample. Nego da vas pitam. Da li sa riva tuner modom mogu stvarno shebati karticu tako da se nakon vracanja u 12 pipeline mod i dalje pojavljuju artefekti ? Ovo pitam jer kartica ima jako fini oc score i bez tog moda tako da ga onda necu ni radit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Émile Flournoy
|
I stvarno je dosta brža od 6600Gt posebno kad se clockne. 4 pajpe više daju bolje perfomanse nego viši takt. A što se tice Ati-ja nikad više necu kupiti ništa od te firme. Mislim, stvarno su zadivili sa svojim drajverima , hardverskim bugovima i krađom na Alajsingu i triple baferingu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jel to verzija sa dva venta ??? gdje si ju uzeo??? neki doom3 rezultat u 1280*1024 bi bio ok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Émile Flournoy
|
Verzija sa dva venta se više ne proizvodi zbog troškova proizvodnje tako da ne vjerujem da cu dobiti baš nju a postoji i verzija sa dva venta koja zauzimaju dva slota i kroz drugi ispuhuje vruci zrak. Kako su sve verzije dobre bit cu zadovoljan i sa single slot, single fan verzijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pa Riva tunerom SOFTWARE-ski ukljući ostala 4 pipe-a. Nema tu prčkanja po BIOS-u. Ako i ima, uvijek možeš vratiti na staro ![]() Drugim riječim - nebude krepala grafulja ako ima artefakte - vrati na staro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Čitao sam na netu da je čovjek tako otključao i pojavili su mu se artefakti i kada je vratio nazad i dalje su mu se pojavljivali , ali to je bila valjda neka pre-release beta verzija Riva tunera! mislio sam da treba provjeriti na kojim se karticama sigurno neće pojavljivati artefakti nakon otključavanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|