|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
windows explorer i wel. screen
I nije neki problem al me extra zivcira. Nedavno sam promjenio workgroup u drugo ime (spojio sam se u mrežu wlan) i od onda mi se događa sljedeće: 1) prilikom logiranja javlja se welcome screen kojeg prije nije bilo (ja sam jedini korisnik kompa). Ako odem u user accounts i tamo izgasim WS, onda kad gasim komp javlja se onaj glupi prozorćić sa padajućim izbornikom za restart, log off.... i na ctrl-alt-del mi nije samo task menager već one full opcije koje su uveli win nt. Kako da izbacim WS a da sve drugo ostane kao prije? (znači da prilikom gašenja budu ona tri dugmeta za log off, restart i turn off) 2)u windows exploreru kada kliknem na my computer imam običan pogled kao u drugim direktorijima (slika). Prije je bilo podjeljeno posebno dokumenti, posebno HDD particije i posebno removable drives (dvd, usb...). Kako vratit na staro? (Views nema veze....) Windoze su XP pro SP3 slipstremane sa nLite-om Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
stari, svaka čast za ovo sa grupama...... hvala ps. ako netko ne shvaća o čemu je bilo pitanje ili ima sličan problem a nezna zašto, evo slike za malo pojašnjenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|