|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Trebam pomoć vezi drivera
ljudi nisam se još dospio predstavit nigdje al jako jako mi je hitno i trebam pomoć. zovem se davor. drago mi je. Trebam pomoć vezi grafičke. grafička je integrirana na ploči. riječ je od NVIDIA GeForce 6150SE uz komp nisam dobio cd (drivere) već cd sa uputama koje me šalju na hp-ovu stranicu da od damo skinem drivere. lijepo ja upišem točno model kompa (to je hp-ova konfiguracija zato postoji "model" kompa) i izbaci mi drivere za sve. skinem oba drivera za graphics koja mi ponudi. jednog uopće nemogu istalirat a drugi prođe. ali mi kasnije da samo rezoluciju 800x600 u 4 bita. ljudi, molim vas pomagajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Pozdrav. Ajde napisi koji je model HP-a pa cu pogledati mozda nađem koje druge drivere. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
model je hp dx2450piše da je ploča nForce 450i da je grafička integrirana na ploči GeForce 6150SE |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
prema ovome chipset je 430, a za to ima drivera na nvidijinom sajtu pa probaj s njima, 450 ni ne postoji ![]() ako si reinstalirao win vrlo je lako moguce da zbog neinstaliranig drivera za plocu graficka ne radi.
![]() |
#5 |
Registered User
|
problem rješen. našao sam jedan driver na nvidiinoj stranici koji je radio. al sam prije toga nadogradio win na sp2. tako da sad nisam siguran dal bi taj driver radio i na sp1. al nema veze. glavno da sad radi bez problema. ljudi hvala na trudu svejedno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|