|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Windows Vista Ultimate x86 - Access Denied PROBLEM
Pozdrav svima, imam strasan problem, da bi najradje sve unistalirao, ali to me nekako ne privlaci ![]() Naime, do prije dan-dva sve je radilo, ali onda sam ja pod (Slika 1) ispod User name: dodao svoje Full name: i Description:. To mi je uredno prihvaceno i sve sam normalno radio na kompu. E sada, danas idem otvoriti My Music, koji mi je radi velicine prebacen na drugi disk, a kako sam u domeni, taj folder je ujedno i sa permissionima. Od danas vise ne mogu uci u taj folder, niti mogu ga promijeniti (Slika 3 i 4), a na User Accounts ne mogu promijeniti ni svoje podatke, odnosno maknuti Full name: i Description:, jer kako i vidite, opet mi javlja da se to ne moze updateat (Slika 3). Imate li kakvu ideju kako ovo ispraviti? Sve sam probao, a kada idem nesto mijenjat po pitanju PRAVA, javlja mi stalno ACCESS IS DENIED. Progooglao sam sve zivo, ali nista nisam nasao ![]() HVALA! Slika 1 ![]() Slika 2 ![]() Slika 3 ![]() Slika 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A nije problem u Debugger Users group? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Jednostavno, on je meni radi upisanog IMENA I PREZIMENA nesto pobrka i sada mi taj account nema nikakva prava, niti za po registry-u prckat niti ista. Cak sam se logirao kao domenski administrator, ali opet nista ne mogu napraviti!?! Htio sam pokrenuti i SYSTEM RESTORE, ali tu mi javlja: ![]() ovo je oduvijek bilo. Zas' bi to bio problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo, problem rijesen ^^ Snimio Vistu na DVD, restarta, pokrenia SYSTEM RESTORE (jer nisam mogao u windowsima to pokrenit), vratio sve od jucer i :gg: Hvala svima na pokusajima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|