|
![]() |
#1 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
(riješeno) Sporo otvaranje foldera
Imam mali problemcic, sa vistom i otvaranjem određenog foldera. Na 2. hardu koji uglavnom sluzim kao file disk, sporo otvara folder "Filmovi", sve ostale brzo otvori ali taj se dosta vuce, imam drugih foldera na tom disku koji su i veci od njega i imaju vise subfoldera i fajlova nego taj pa ih brze otvori. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Uvijek kada imam takav problem radi se o nekom dead schortcutu unutar foldera (može biti i hidden), to pod prvo,ali najlakše ti je testirat da kad otvoriš folder napraviš 2 foldera unutar istoga i podijeliš fileove pola u 1, pola u drugi, pa njih probaš otvoriti...i tako metodom eliminacije dođeš do filea (ne mora uvijek biti nužno schortcut) koji stvara problem.... pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A moguce je jos da pokusava procitati info unutar avi filova, a kako ih imas mnogo..... Ajd kad udes u taj direktorij i kad sve bude sporo baci oko na explorer.exe proces. Da li je na 90% busy?
![]() |
#4 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Hvala obojici, pogotovo zmikicu. Imao sam dosta .avi fajlvoa koji nisu bili u subfolderima nego u glavnom folderu pa je valjda info čitao, sad sam ih stavio u zasebni folder i sad je ok ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|