|
![]() |
#1 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Fedora 10
Prije par dana izašla je ova najnovija verzija jedne od najpopuplarnijih linux distri. Jel isprobao tko / namjerava isprobat? I kakvi su dojmovi? Ja pokusavam nabavit al posto nemogu downloadat od doma jos je nemam..
![]() |
#2 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
a fedora ko fedora. malo sam lgledal po netu ali ono.. fedora je test distra za rhel. po meni je puna gluposti nepotrebnih. beta stvari su nekad zanimljive jako ali vise volim neke testirane stvari. mislim stavljalju beta softver i onda os stave i betu file systema(ext4) koji ajede vise nije bas beta, ali jos uvijek nije testiran propisno. mislimjedno je koristiti betu firefoxa ali betu file systema je u najmanju ruku nezrelo. neznam, malo me strah toga. a i vise volim distre gdi se sve rucno instalira jer onda imam punu kontrolu. nego, shadowww priznaj da te malo pali kaj svi na forumu znaju svaki tvoj linux korak. linux koristi ko +2 na popularnost u drustvu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#4 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
ispravak netocnog navoda, ne koristi fedora ext4, ne jos, lai je podrzan. sad sam ju instaliral u virtualnu masinu. i, shadoww, da bi bil trinaest tridesetsedam treba nekaj i znat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|