|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Spybot i Adaware mi napravili kaos kod startupa...
Ovak, stalno mi se javljao Adaware kod startupa da me pital jel dopuštam Spybotu da blokira ili ne određene radnje... kad mi je dopizdilo, stavil sam sve na blokiranje, a to je očito bio pogrešan potez, budući da se se blokirali i programi koji se ne bi smjeli... E sad, fino mi se ne diže niti jedan jedini program koji se prije dizao kod startupa, a wlan mi govori da nema aktivne mreže u dosegu, što je očita laž... Obrisao sam oba dva programa, obrisao njihove entrye u registryu, ali nula bodova... A taman sam sve fino formatirao i friško instalirao... jel ima ovome spasa ili moram sve ispočetka ići formatirati...? Pretpostavljam da treba negdje u registryu odblokirati te stavke koje su ovi programi zablokirali... samo kak? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Start->Run (win+r)->msconfig->OK->pod tabom startup lista programa je li je tu vjerojatno su maknute sve kvacice sa programa koji su se dizali u startupu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nula bodova, tamo mi je samo neki "ctfmon" i on je enabled... jedino je ta stavka i to e to... Hm, ne ide mi ovo u glavu, stvarno... A da napravim system restore? Jel mi bude to išta pomoglo ili samo sve sprčalo i usporilo... ili da ipak napravim format c:? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Tuneup utilities, i u njemu imas tuneup startup manager,probaj s tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Onda si ti to sve pobrisao iz startupa..Onda kako je rekao vulcanraven ces preko tuneup dodati (napraviti) novu listu sta se bit u startupu ili mozes preko win kako zelis.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Dečki, napravio sam system restore i komp je nekim čudom počeo raditi ultra sporo, pa sam, eto, napravio format c: ... koma... može lock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|