|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
nestaju zamjenske tinte za epsona c86??
potrošio sam zalihu tinti, i već sat i pol kopam po netu, i nigdje nema jeftinih zamjenskih tinti. do sada sam ih kupovao u diskontu24 po 15-20 kn, a sad ih nemaju, ili imaju ali su po 50 kn. i gledam ostale online dućane, i nigdje nemaju ili su iznad 40 kn. šta se to zbiva? zna li netko gdje mogu kupit te boje (T0441-44)? po max 25 kn po boji? hvala ps, nemojte mi govorit o dućanima u zgb-u jer ne kanim ić u zagreb kupovat tinte, već samo online dućani koji imaju dostavu po hrvatskoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
cek, u rijeci nemaju tinte za prodat? bemti, a mislio sam da su Vinkovci rupa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma ja sam u RI svake prijestupne, ali u RI nisam lutao po gradu nego sam uvijek kupovao online (jedino ajde u vemilu sam bio par puta jer mi je 3 minute od doma, za ić u hgspot moram 2 autobusa promijenit, ovi mali informatički dućanćići su skupi, bijah jednom u eurotradeu - skupo za krepat). eto, ako znate negdje online za kupit jeftino, u protivnom kupujem litru crne pa ću imat za cili život, iako ideja mi se ne sviđa previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hvala, ovoga nije bilo kad sam gledao (ili mi je promaklo). iako to je i dalje mrvicu puno (za te novce sam kupovao duplu boju), ali ako nema drugog izbora sad barem znam da imaju u vemilu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|