|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
HP nx6325 ventilator
danas me gooogle očito ne služi...dakle,na navedenom laptopu mi je riknuo ventilator,kojeg sad treba zamjenit.pitanje je gdje nabavit isti?ne mogu čak ni na netu naći koji je part number ili nešto...valjda sam preglupav. edit:našao sam nešto na http://www.sparepartswarehouse.com/C...413696001.aspx valjda je to to..part no je 413696-001. gdje da to nađem? Zadnje izmijenjeno od: kowalski. 08.02.2008. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
pogledat ću tokom dana pa ti javim. Nego, jesi siguran da je ventilator a ne ploča? Nema to jamstvo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo ti ovdje service manual gdje možeš vidjeti kako ga rastaviti da bi došao do tog venta http://rapidshare.com/files/32946588/HP_nx6325.pdf
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
hvala obojici još jednom! edit:maloprije mi je stigao laptop iz zagreba.ja ga rastavim,vidim da ga je netko prije mene već otvarao,pogledam vijke na ventilatoru-jedan otpušten,drugi ok,skinem vent i nađem da je zaglavljen velikom nakupinom prašine i dlaka.očistim,ispušem,složim sve i-radi.kao beba. e sad...ili genijalci u sensu uopće nisu otvarali laptop,ili su ga namjerno ostavili takvog,dijagnoza im je bila kupnja novog ventilatora,lap nema garanciju,pa ono..ajmo malo uzet novca.u svakom slučaju-čudno.ali dobro na kraju za mene. ![]() Zadnje izmijenjeno od: kowalski. 10.02.2008. u 03:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I like tea.
Datum registracije: May 2007
|
kolike su ti temperature na laptopu na procesoru? edit: bwah, nevermind, očistio, maknio svu prašinu, stavio novu pastu i spala temp za 20C, sad je na 40ak u idle Zadnje izmijenjeno od: pootzko. 29.11.2008. u 11:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|