|
![]() |
#1 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
XBOX250Gb
OOooooooooo bok ljudi evo i mene nakon 100dana inače komp je skuren čekam božić i duble PCIE i A4000+Mobile( ![]() Sluga pokorni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Jednom riječju - NE Naime - HDD na XBOX-u je particioniran na 3 dijela. Prvi je bootm koji se niti ne vidi u win aplikacijama jerbo je fomatiran nekim blesavim X-BOX standardom ( baš zato da pametni ljudi nebi stavljali unutra diskove po volji ![]() Drugi dio je swap space za ige. Treći dio je particija save game i ostale budalštine. Doduše - može se staviti ATA 100 IDE kabel da se poprave performanse. Jerbo ej disk ATA 100, a zbog 1 ( jednog ) centa jeftinjih kablova MS stavlja ATA 33 kablove. Izmjena kabla je ujedno i manje/više ( uz preinaku BIOS-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ahem... Isčitaj si moj XBoX članak. Krije svakakva iznenađenja ta kutijica, ATA100 kabel obavezno stavi pošto se stvari dosta ubrzavaju, zatim bili bi poželjno naštelati fokusiranje lasera unutar DVDa tako da može čitati DVD-R i CD-R medije. Na XBox možeš uz pomoć prekidača i odgovarajučih kablova spojit i do 4 diska od 250gb, ali u isto vrijeme može biti aktivan samo jedan, da se složit i sve je već uhodano, ali što se mene tiče bolje ti je složit neku kramu pa sa kompa crpit filmove i muziku. http://www.pcekspert.com/articles/226-8.html Ček dis aut!
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
veci disk se moze stavit a za kabel neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Volim kad me isprave, a pritom naučim štošta novog ![]() Sad si me nabrijal na X-BOX ko nikada do sada ![]() Ako i uspijem negdje ušićariti stari X BOX - PM spam te čeka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
Jadan ja ako ovi pokupuju X-Škatule ![]() ![]() ![]() XBOX rula... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|