|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Nisam mogao a da se ne požalim na to kako mi je ovaj "film" bio loš! nije on toliko loš, ali je ništa posebno! Još mi nije jasno kako je uspio toliko u Americi, da dospije na 3 mjesto na zaradi u kinima u povijesti!!!! strašno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma meni je Shrek 2 jedan od najboljih "crtica" koji sam ikada pogledao. Definitivno. Ono, odusevio me i JAKO nasmijao... Poz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni je super....bolji od jedinice,mozda i najzabavniji crtic ikad,skupa sa toy story 2 recimo.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
Meni je tako-tako tj. solidan.
![]() |
#7 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
meni se svidio, priznat cu da nije toliko super koliko sam zamislio nakon godina iscekivanja ali bilo je dobro i ne zalim love koje sam dao za dvd... ![]()
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Shrek 2 je čisto ok crtić, ima suludo, suludo dobrih trenutaka (The Puss je totalni bolid, svaki put kad se pojavi na ekranu bude smjeha ![]() kad smo kod nastavaka hitova, Ubojica 2 mi je zbilja dobro sjeo. Ono, cijela dvorana je pišala od smjeha od početka do kraja /kućanica Bruce Willis sa M16 i rozim bunny šlapama, treba vidjeti da bi se vjerovalo/, crnog humora na sve strane, definitivno je ispunio moja očekivanja. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ice age uber--- shrek prosjek iako puss ownz ![]()
![]() |
#17 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Ma solidan je.. skoro dobar kao prvi dio...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|