|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Slušalice do cca 200-250 kn
Dakle teško mogu opisati što želim, no probat ću. Želim slušalice koje su prije svega udobne, jer bi ih nosio satima na glavi ! Drugo, skypam, i volio bih da sa slušalicama dođe i mic, iako ga imam odvojeno (na laptopu i camu), .. Dakle koristio bi slušalice pretežno preko laptopa, .. Imam neke trustove za cca 150 kn, ali eto kao i predhone strgao sam ih. Ove sam slučajno povukao s nogom, te je otišao konektor, koji sam lemio, izolirao silikonom, ali opet je otišlo, i iskreno rađe bi si kupio nešto kvalitetnije nego taj šrot opet lemio .. Poslije svakog korištenja imalo dužeg od 1 h bole vleha .. Dakle, čitao sam preporuke za cca 200 kn, no pošto se radi o laptopu mislim da je izbor malo drugačiji. Možda da mi netko objasni kakva je razlika ako su USB ili ne ? Hvala unaprijed, Kova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
mislim da te USB imaju ugrađenu zvučnu, pa bi ja to izbjegavao. moj prijedlog ti je nešto od Sennheiser-a (hd 201 ili 202) ako ti mikrofon nije presudan a ako je onda dolje na dnu imaš PC modele. imaš ih ovdje http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...inski&c=C20107 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Ma čitao sam tu po forumu da je omaža prevelika, da je 32 Ohma, i da je slabiji zvuk, a pošto imam slabu zvučnu na laptopu (integrirana neka), .. onda sumnjam da bi to šljakalo kako treba. Uzeo bi ja i Sennheisera, ali kada je to za Hi-Fi, a ne PC. Ima li to veze ? Nije problem mikrofon, snađem se za njega ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|