|
![]() |
#1 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
(riješeno) Problem s video codecima, odjednom nema slike
Problem je vrlo bizarne prirode. Do veceras svi videi normalno su mi funkcionirali na lapu (HP 6830, ATI Mobility Radeon X1350, 17" ekran). Odjednom, otvorim film u WMP-u 10tki, nemam slike. Ugasim ga, otvorim u BS Playeru, isto. Onda sam postojece codece (K-Lite) deinstalirao, stavio novu verziju, opet isto. Opet deinstalacija, pokusam s CCCP-om, isto. Opet isto s DivX bundleom, ista spika. Pokusam system restore, ni da bi. Onda sam primijetio nesto cudno... Dignem li WMP (u medjuvremenu sam skinuo 11cu, nikakve promjene nema, kao ni u KM Playeru), i ucitam film u recimo BS Playeru, film se u BS Playeru vrti. Vrijedi i obratno (dakle, dignem BS Player/KM Player, pa onda WMP i tamo ucitam film, radi). Trenutno koristim DivX codec pack, i to verziju 6.8. Mislio sam da je do Flash Playera 10 (posto sam nesto, coito pogresno, nacuo da radi probleme s videima, no ni nakon deinstalacije nije doslo do promjene). Ima li itko ikakvu ideju? Nisam siguran da je ovo hardverski problem posto je lap star osam mjeseci i ne pokazuje nikakve simptome kvara neceg hardverskog... EDIT - nakon instalacije DivX bundlea 6.8, svi navedeni formati (osim .flv, koji mi je do veceras radio u WMP-u) uredno su proradili u DivX Playeru, a rade i u PowerDVD-u.
The sun sets forever over Blackwater Park Zadnje izmijenjeno od: Corporal Clegg. 23.11.2008. u 02:40. Razlog: Nove informacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Hm, rijesio problem, makar se tako cini. http://www.moviecodec.com/topics/18475p1.html Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|