|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta se događa!?
Upravo sam formatirao disk i instalirao chipset drivere i sve ostalo...međutim kad sam instalirao drivere za grafičku BFG 8800 GT (instalacija je prošla glatko), događa se to da ne mogu povećat rezoluciju više od 640*480 a boje su 4-bitne, nvidia control panel ikonice uopće nema! Probao sam instalirat sljedeće drivere: 178.24,178.13,175.16 (sve whql) i sa svakim isto! Ali da stvar bude totalno bolesna, kad instaliram drivere (mislim da su 167.21 ) sa original cd-a što sam ga dobio sa grafičkom onda je sve OK! mogu mijenjat rezu i sve uredno radi. Prije nego što sam formatirao disk imao sam instalirane 178.13 drivere i sve je radilo normalno! Može li netko reći šta se događa, zašto ne mogu instalirat nijedne druge drivere osim 167.21?! Inače OS je windows xp 32-bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
probaj ugasit antivirus kad instaliraš drivere....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koristi drivercleaner program u safe modu da bi potpuno izbrisao stare drivere iz windowsa. Ako ih samo uninstaliraš, neki stari djelovi drivera ostanu koji onda dođu u konflikt sa novima.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako je service pack1 ili ako nema service packa, nove drivere windowsi nece prepoznati. Stavi service pack 2 ili 3 i radit ce. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|