|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) Komp se smrzne djelomično
Ovako. Od jutra imam problema. Kad se digne komp stisnem start , porekenm mozillu recimo. Nakon 20 sekundi start button vise ne radi, tj. mis samo se vrti u krug ( tipa pjescani sat ) kad na nj. stisnem ... aplikacije koje sam otvorio u tih 20-30 sekundi rade i dalje medutim ako minimiziram mozillu vise ju nemogu otvorit. Stisnem alt-tab i dodu prozorčići i samo ostanu na sredini ekrana, te se nemože to maknut nit se može dakle alt tabat. I onda sam sad nakon skeniranja ovog onog, čišćenja registrya, i mnoštvo drugih stvari koje su mi samo oduzimale vrijeme a ne pomogle skuzio da kad stisnem ctrl + alt + delete i izaberem log off, kompjuter krene ka log off, dode mi ono da moram tabove zgasit na mozilli, ja stavim cancel i od onda sve normalno radi. Kad se restartira komp onda je opet sve po starom, ako ocu da normalno radi dakle samo ponovim gore navedeni postupak. Nebih znao u ćemu je problem , imam osjećaj da mi se javio kad sam pokretao call of duty 2, i od onda nije nista u redu. Plus jos sam ujutro snimao live stream radia, jer mi tata bio gost, i instalirao neke drivere za zvuk. Drugo ništa kaj bi moglo naštetiti. Samo se nadam da nem i cijeli sutrašnji dan izgubil na otkrivanje procesa ili ćega kaj ovo uzrokuje. Jer virus nije, bar tak veli antivirusni. Btw nakon tih 20 sekundi ni tast menager ne radi. I još dodajmo da google moj prijatelj nije pomogao xD Any ideas ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Nemam ni jednu restore točku ![]() Inaće pokrenuo malaware's anty malware, oćistio* 11 grešaka, i sad sve radi. Mislim, rekel tim hvala, al drugi put više nem koristil neke debilne registry scean programčiće. *Usput ako vas smeta meko ć na oćistio ( pretpostavljam da bi pravilno trebalo pisat očistio , nedajte se smesti, znam ja kako se piše al ću ubuduće kad sam u dvojbi izmedu č i ć pisat meko da ne dobijem opet 2 ocjene manje iz zadaćnice zbog pravopisa :S ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|