|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
sharing printer
Molim pomoć... pokušavam spojiti laptop i stolno računalo... tj. to sam uspio ali nemogu napraviti printer share.... slijedim sve upute, unesem točno ime printera i kad trebam ići dalje traži me neki glupi driver... pokušao sam sa original cd-om ali windows ispiše poruku da nije " suitable" radi se o printeru epson c66 a pokušavam share sa viste na xp.... ( vista stolno računalo printer na njoj, xp na laptopu) Zadnje izmijenjeno od: tommy-1. 15.11.2008. u 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Iz Viste otvori njezin popis printera, a onda zatim i drugi komp iz radne grupe. Tu nađi taj shareani printer i odvuci ga u Vistin popis printera. Kad bude pitao za potvrdu, stisni OK i pričekaj da se prebace driveri. Nakon toga je printer instaliran.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
instalirao sam file na oba računala ali oopet ništa... ista stvar |
![]() |
![]() |
|