|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) Nece se podignuti Windowsi
pozdrav raja eh ovako dogadja mi se da prilikom podizanja sistema racunar se restartuje tj. poavi mi se onaj welcome screen i restartuje se racunar i sve tako....... pokusavo sam uci u safe mode, posto sam konto da ne zafrkava antivirus pa sam ga izbriso ali nis opet isto....racunar je amd athlon 1800+, 512 rama ddr, nvidina graficka fx 5200, disk je neki od 80 gb, operativni sisem je xp sa sp2 hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Kad si vec usao u safe mode sta nisi u control panel->system->tab Advanced->u okviru startup and recovery klik settings->iskljucio automatically restart->OK pa vidio sta daje na BSOD-u? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Kada isključiš opciju koju ti je Joke savjetovao, prilikom sljedećeg zaštekavanja komp neće ići u restart, nego će ti baciti BSOD (blue screen of death). Plavi ekran sa brdom teksta gore. Pa ti to lijepo prepiši ili još bolje slikaj i postaj sliku ovamo (u thumbu, naravno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ej hvala rjesio sam, imao sam instaliran tune up ultilties pa je on skinuo nes s neta i pobrkalo se,Performance windowsa na tune up-u bile su na maximu(onaj shading effect, smoth......) pa sam smanjio i sve radi.A izbacivo mi je taj plavi ekran i pisalo je vitual mem low i te performance da smanjim. problem rjesen sad je sve u dure ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|