|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Windows Server 2003 - boot bez miša
Ovo nije bas neki problem, ali rješenje nisam mogao naci nigdje na netu. Radi se o tome da namjeravam pristupati racunalu na kojem je Win Server 2003 preko remote desktopa. Želio bi da na tom remote racunalu nema miša (poslije mozda i tipkovnice). A stvar je u tome da prilikom bootanja toga remote racunala, ako na njega nije priključen miš nece se sistem maknuti dalje od boot screena. Eto, nadam se da je situacija jasna... bar donekle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Isključi u BIOS-u stopiranje boota u slučaju greške, ima na jednom dijelu baš s tipkovnicom itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako ne bude islo ovo sta je tor rekao onda prikljuci pri bootu pa iskljuci kasnije i pristupaj preko UltraVNC-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
@Joke, ovo sto si savjetovao: svjestan sam da sam mogao pri bootu ukljuciti i onda iskljuciti mis, ali to nije rjesenje problema ![]() @tor: bilo je podeseno "halt on all but, keyboard" ili tako nekako... i ostavljeno je na toj postavci I moram napomenuti da je broblem misteriozno se sam rijesio. E sada zato jer sam izvatio PCI zvucnu i WiFi ili sam nesto pogodio mjenjajuci u servisima nemam pojma ![]() Uglavnom idem vidjeti ako ce se sistem uspjeti dignuti bez vga, tj samo preko remote desktopa ![]() EDIT: jos jedan mali OT: Moze li NAT biti namjesten na nacin da jedna wifi kartica u win serveru radi u repeater modu. Ispricavam se ako ovo nema logike, jer jos noob-am u mrezi ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 11.11.2008. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Stavi na halt on no errors...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|