Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.11.2008., 23:15   #1
Jerichooo
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Exclamation Problemi s Bufferom graf. kartice (valjda)

Pozz ekipa
Mislim da ima problem s grad karticom,tj njenim bufferom

Kolko ja znam problem se jedino javalja u jednoj specificnoj igrici ( premda imam novi komp vech par tjedana igram samo war pa nisam ni isntaliro nish drugo no skida mi se faalout 3 pa chu vidjet kak to funkcionira),tj warhameru online.neznam kolko ljudi koji sami ne igraju mogu dobit uvid u to sto mi se dogadja ali probat chu najbolje objasnit i nadam se da chemo iskemijat nesto iz svega ovoga.

Igra mi radi na svim high detaljima bez ikakvih problema osim u vechim open rvr (pvp ) i scenariojima kada se nakupi vise ekipe odjednom,kada mjenjam mutacije na maraduere sl.No kakve god postavke ja stavlja /mjenjao od fastest framrate do highest i problem dalje ostaje.tj kao da buffer od kartice nemoze to sve pohvatat, javlja se computerbased lagg.Druga stvar je problem kod Gpu tj kod postavka koliko zelim da mi bude memory cache od igre ,sto ovisi o graf kartici i preporuca se da ostane na deafualtu. ako je ostavim na dafult od mog lika 20 feeta oko njega je noramlno loadano kako npr brzo prejdem na drugi dio teksture nisu loadan i treba im neko vrijem da se dingu etc ali problem nestaje ako s deafulta stavim na max GPU.
Iam Powercolour radeon HD4870 512 MB Graf karticu.
maticna GIGABYTE EP43-DS3l

Buduci da je realtivno nova igra,programski neuredno pisana , i prepuna buggova mislih da je problem u tome,no kroz prteklih par tjednova svi ljudi koji igraju igraju ju na par puta slabijim konfiguracijam(doslovno) od moje i radi im ono savrseno.Iam instalirane sve latest drivere i zadnji service pack za windowse

Fakat neznam vise sto da radim ...
Jerichooo je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno