|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Pitanje u vezi DriveImage-a...
Elem, instalirao sam Drive Image 7.01, napravio image sistemske particije (direktno iz windoza, oce li to raditi?) i spremio taj image na drugi disk. medjutua, problem je slijedeci.... kako da ja to prebacim na DVD? radim image na laptopu pa nemam DVD przilicu nego image moram prebaciti na kucnu kantu pa onda ispec na DVD. al htio bi da mi taj DVD bude bootabilan da mogu drito s njega dignut image i recovery... a jos jedna stvar je to da Drive image nema (ili ja nisam nasao) nesto za izradu recovery diska pa da bi mogao iz njega izvuc boot sectore i prebacit ih na DVD? dakle, koja pametna od druzbe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
napravi bootabilnu disketu i iskoristi njen boot dok radis bootabilan cd s nerom nije problem sve ces kuzit sam samo odaberi new comp. pa dvd boot
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
dobro, to mi je jasno...a kaj kad se OS boota s tog DVD-a? vjerojatno moram odnekud upogonit nekakav DriveImage software koji ce procitat i upotrijebit image te particije u svoju svrhu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
PowerQuest Recovery Environment (PQRE) nalazi se na CD i onda se boota s cd -slicno sucenje kao i xp boot cd i imas odabrat koji image da povrati ja sam jednostavno sacuvao image na drugoj particiji i vrati se sve u to stanje onda... genijalna stvar ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|