|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Samsung 172X LCD
Imam par pitanja za vlasnike ovog monitora ili one koji su radili na njemu. 1. Kako biste ga ocijenili za igre? Nisam veliki gamer i ne igram brze igre poput Unreal 2004, Doom III itd. ali znam ponekad odigrati Operation Flashpoint i R6 Raven Shield. Koliko je problem vremena odziva izrazen u malo sporijim FPS igrama poput Operation Flashpoint? Znam da je specificiran response time od 12ms ali ta brojka cesto ne znaci puno pa me zanimaju iskustva ovako iz "prve ruke". 2. Kakav je vertikalni kut gledanja? Znam da monitor koristi TN matricu ali me zanima sljedece: kada monitor prikazuje jednu boju, recimo plavu, preko cijelog ekrana i kada sjedim tocno ispred monitora, da li je i dalje gornji dio ekrana tamniji od donjeg (ili obratno)? Losiji kut gledanja u smislu da su dijelovi ekrana svjetliji ili tamniji kada ga gledam odozgo ili sastrane me ne smeta ali ako ni kada sjedim tocno ispred monitora nemogu dobiti ravnomjerno prikazanu boju, onda je to problem. 3. Koliko svjetlosti prolazi kada ekran prikazuje crnu boju full screen? Znam da je losije od recimo PVA matrica ali zanima me koliko je zaista lose. Thanks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Samsung 172X LCD
Citiraj:
2. da vertikalni vidljivi kut je nešto lošiji ali vjerojatno se da istrpit 3. ne kužim te točno na kaj misliš ak misliš na prikaz i dubina crne boje onda je lošije od mva matrica ali je u principu vrlo solidan prikaz |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Registered User