|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Maxtor vs. Seagate
Namjeravam kupiti jedan od ta dva diskova (serial ATA 7200, 80 GB, 7.200 o/min, 8 MB cache) Koji vi predlažete?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
baricu ili hitachia |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Barica i Max su tu negdje. Max ima i molex konektor. da se prevec grije nemrem potvrdit ja sam stavil vent ispred njega i hladan je mjerio sma ga jednoim za vrijeme rad i bilo je nekih 30tak. Glasan nije. Meni je Hrvoje u Linksu kad sam kupovao rekao ovak u biti ista stvar mozda je Baric anekj tisa a Max nekaj brzi al to su nijanse, i oba su dobar izbor.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam 160 Gb Baricu i MAxija .... MAxtor jest glasniji i definitivno se grije .... Barica nema tih problema ![]() Sad brzina ..... teško je reći - jerbo je Barica sistemski HDD, a Maxtor špajza. Tak da nemerem reći koji je brži ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Definitivno barica, al mozda prije hitachi!
![]() |
#8 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
razmisljas izmedju maxa i seagatea? (danasnja mladez, SRAMOTA) to je kao da razmisljas sta ces jebati, Cameron Diaz ili Oprah? mislim baracuda - Cameron Diaz (valjda se ovako pise ![]() nemas tu sta razmisljati, iz iskustva govorim da je seagate barem 3x bolji od maxa, i pouzdaniji tisucu puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja mislio uzeti baricu pa me nagovorili na itačija ![]() Prebrz je ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
nisam jos pogledao filmic (zatucite Black Dragona nije mi jos stavio u shareing edukativni materijal) ![]() btw ja imam WD raptora (hard na kojem su win xp) zbog brzine rada, a hitachi je brz i dobar, imam hitachia 80gb 8mb sata na kojem su ostale sitnice... ali pouzdanost ima samo jedno ime = seagate da imam neke ultra vazne podatke, OBAVEZNO bi uzeo seagate hdd (stavio ih u raid mirror polje) i redovito radio backup... opreza nikad dovoljno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |