|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Power manager...
Dobar dan, evo vec par dana guglam, trazim po forumima i sl i nista korisno da nađem u vezi powr managera(ili magamenenta). dobio sam uz svoj laptop asus jedan super power manager sa driverima za vistu.. ne znam jel to program bio vistin ili od tih drivera, ali za xp imam neko govno koje jedva mogu podesit. pa me zanima jel tko ima neki dobar power manager ili nes da uploada, da link i slicno da si skinem.. na tom proslom koji sam imo dok sam vrtio vistu sam mogo i podesavat koliko jezgri da mi radi, na kojem taktu, maxx usage of ram i slicne fore i forice koje bi mi pomogle dok npr prek nocim stavljam torrente i rs filove da se skidaju jer mi previse zuji laptop (tj. ja sam previse osjetljiv na buku kad hocu spavat)... pozdrav...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
i niko koristan??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ti programi su prilično specijalizirani i rade samo na odeđenom brandu a ponekad samo na nekoj seriji. Vjerojatno namjerno nije napisan program za XP kao za Vistu, ajde pogodi zašto. Neznam koliko znaš o ispravnom kopanju po sistemu pa pokušaš instalirani program sa postavkama i drajverima "preselit" i "uvalit" u XP. Možda se i postojeći da bolje podesit ako manualno interveniraš u postavke. Svakako prije napravi backup sistemskog diska da nebi posli bilo . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|