|
![]() |
#1 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
glupo pitanje o rastavljanju miša
ženu i djecu držim podalje od računala, ali mačku tj. mačje dlake ne mogu. imam logitecha mx 400 (onaj laserski) i unutra se očito nakupilo toliko dlaka da je kotačić poludio - ili ne radi, ili stalno skrola gore-dolje kao da je na speedu. e sad, problem je u tome što su pametni ljudi iz logitecha zaključili da šerafiće treba staviti ispod onih skatesa, tako da ih prvo moram odlijepiti da bih rastavio miša. ako ih odlijepim, nešto mi govori da ih više zalijepiti natrag neću moći, barem ne bez pomoći nekakvog ljepila. sad dođe onaj glupi dio tj. pitanje: ako doista bude tako, čime da ih zalijepim natrag, a da se ništa ne otopi? to mi se već jednom desilo na nekom starom mišu i kad sam stavio cijanofiks (tj. nešto slično), progrizlo je tu plastikicu i upropastilo stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Moći češ zalijepiti nazad, ali pripazi kad ih skidaš da ih ne deformiraš (krajeve pogotovo), inače imaju neko ljepljivo ljepilo ![]() Pretpostavljam da ti se oko osovine nakupilo dlaka, no ako ti je pod garancijom radije ga reklamiraj - dobit ćeš novi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne vjerujem, pa da bas macka i spava s tim misom, da je uslo toliko dlake unutra. Prorezi oko kotacica su uglavnom premali za takve stvari. Prije je da se nesto od mehanike potrgalo ili na senzor dospjelo prasine pa ometa ocitavanje okretanja kotacica. Kao sto Mar kaze, ako imas garancije odnesi ga njima pa nek oni pogledaju. U najboljem slucaju dobijes novi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
machine that goes ping!
|
očito nisi nikada imao mačku kad misliš da ne može ući toliko dlaka unutra ![]() ![]() uglavnom, odlijepio, rastavio, izvadio par par metara mačje dlake (kada bi se spojile u niz) i sve je "OK" - kao što sam i mislio, skateovi se jedva, ali zaista jedva drže natrag na mišu. odlučio sam ne stavljati šerafiće jer kada bih opet išao skidati ove plastikice, ne bi se dale više zalijepiti gore (pitanje je hoće li i sada otpasti, ne bi me nimalo čudilo). dok čekam da otpadnu, novo pitanje: gdje da čovjek nabavi mouse skates? ovi originalni s miša izgledaju isto kao i oni što mi ih je "cijanofix" rastopio, a i nisu baš nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
machine that goes ping!
|
došao sam do zaključka da ovo rješenje s nestavljanjem šerafića nije dobro, jer se miš ne drži skupa kako bi trebao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
malo kasno palim ali eto... ![]() javi se mar-u, on ti prodaje trakice za miseve |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|