|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zagreb - divlji zapad??
Evo baš sam na vijestima vidio kako je u središtu ZG-a eksplodirala bomba i da je poginuo Ivo Pukanić (urednik Nacionala) i još neki novinar... Je se tko našao blizu? Koji se vrag događa tu? Svako malo nekoga ubiju ![]() http://www.net.hr/crnakronika/page/2...3/0471006.html |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nećeš vjerovat,upravo to mi je cura rekla prije sekundu,upravo tim riječima iz naslova. Katastrofa.Mislim,Pukanić je iovako bio bandit,ali eksplozija ili metak može zalutat i ubit neko dijete ni krivo ni dužno.. Ja ne znam,ne osjećam se ovdje dobro,blaženi moj Brod. Gdje tamo da se bojiš izać negdje da te prebiju il da budeš ubiven,pa da tamo to netko izjavi bio bi nazvan idijotom i dobio bi zidarsku jednu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Budite srećni, živite u koliko toliko pravnoj državi i u glavnom gradu republike. Ako su nekoga već ubili, premlatili ili šta već bar postoji mogućnost da se počinitelji nađu i dovedu pred sud. Treba da vidite šta je BiH, konkretno mislim na Doboj (grad u kojem ja živim). Ovo nije slično ni onome što se gleda u western filmovima, tako da znate da uvijek ima i gore... Sve u svemu to što se u zadnjkih par sedmica dešava u Zagrebu jeste uznemirujuće i sve, ali ipak vam je još uvijek bolje nego kod nas. ![]()
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Sory ljudi, ali zaboravite na ovakve teme na PCE forumu. Ima i previše foruma i stranica koje se bave ovom tematikom, nećemo još i mi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|