|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Problemi sa domenom
Imam jedan problem na poslu. Naravno svaki dan se logiram na odredenu domenu i danas nece. Tom problemu je prethodio ovaj problem... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=123210 to sam rijesio na nacin kako je opisano.Za one kojima se neda citati ukratko radilo se o TASK MANAGER LOCKED,REGISTRY LOCKED,ali na kucnom racunalu. Sada se to ponovilo u firmi i obrisao sam file btwdins.exe jer mi je rekao da je to spy. Sada kada hocu se ulogirati javlja mi sljedece... LOGON MESSAGE WINDOW CANNOT CONNECT TO DOMAIN, EITHER BECAUSE TO THE DOMAIN CONTROLLER IS DOWN OR OTHERWISE UNAVIABLE, OR BECAUSE YOUR COMPUTER ACCOUNT WAS NOT FOUND. Account postoji, problema sa domenom,nema nitko osim mene... Hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
isti problem i kući i u firmi ? vjerovatno si ga onda sam izazvao posjetom istoj web stranici, korištenjem istog programa ili možda ako koristiš usb stick obavezno ga proskeniraj sam ćeš najprije skužit di je uzrok |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa pregledaos am stick i javio mi nekoga crva na jednom programu, ali taj instalacijski file toga programa nimsa pokretao na kompu u firmi, ali ocito je nekako dosao i na taj komp. Sada ne kuzim kako rijesiti taj problem sa domenom? Kada iskopcam network kabel i onda udem sa mojom sifrom u login i opet vratim kabel nakon ulaska sve funkcionira normalno. Serveri, net i sl.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|