|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
pioneer dvr-108 Vs Nec 2510
Ok zanima me ima li tko sta od ovoga ili da je vidio kako radi ili nesto. Trenutno imam Nec 1300a ali ocu neki dual layer sa vecom brzinom pa me zanima jel tko imao iskustva. Opcenito NEC mi je uvijek bio Best buy. Proizvodi su im ono jeftini i kvalitetni (kolko mogu biti) i nikada nisam imao problema s njihovim drive -ima. No citam da je ovan pioneer ful sto se kvalitete zapisa tice ono rastura pa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
P.s. Znam znam da je Nec samo 8x no to nije toliko bitno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ako želiš NEC ostaju samo 2 dobre. to je 8x 2500 koju flešneš na DL (2510 iz principa ne želim spominjati) i postoji nova 3500 koja je prva 16x prža iz NEC-a. baš sam danas gledao i nema je ni u jednom katalogu, ali u rukama su mi bila 3 komada, jedan sam probao i sve je super - ko na 2500. znam da ju pouzdano imaju 2 firme u zg. Jedna je Microline, a druga Times Computers. za microline-ovu maloprodaju nemam pojma.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako trebate Nec 3500 javite mi pa vas spojim sa frendom koji ih nabavlja!
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Neznam jeli bio problem u losem firmware -u jer su se tada tek pojavili no on se vise nikada nije usudio to ponoviti. Tako da za sitnu razliku imam 2510 i miran sam. Znam znam da su hardware -ski iste no i dalje ima tu neceg... Ma ovaj pioneer mi se cini ful ok. Barem po review -uima. Za 3500 jos nisam naletio na niti jedan pa cu pricekat jos malo. Ne zuri mi se nigdje... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|