|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
remote desktop i sp3
Imam malo čudan problem! Ovako: u uredu mi je do sad fino radio remote desktop s kojim sam se spajao na komp kod kuće. E sad prije par tjedana mi se izvršio update sp3 i od poslje mi se nemoguće spajati na moje kućno računalo. a što je još čudnije sa kučnog računala se bez problema spajam na računalo u uredu. Probao sam i vratiti update ali ni to nije pomoglo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj da li je Terminal Services servis pokrenut i postavi ga na automatic ukoliko već nije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
--> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A što se točno događa? Izbaci li kakav error ili nešto?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
evo remote mi javlja sljedeće: This computer cant connect to the remote computer. Try connecting again. If the problem continues, contact the owner of the remote computer or your network administrator. A provjerio sam i firewall i on je ok odnosno omogućen je remote. port 3389 je otvoren u routeru Zadnje izmijenjeno od: Kolman. 19.10.2008. u 12:17. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
znači nema odgovora |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako se spajaš, preko dynamic DNS-a ili...?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
i preko dns-a i preko i preko hamachi-eve virtualne lokalne mreže koja je prije sp3 radila perfectno a sad ništa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
System--->Remote dozovoljeno Remote Assistance i Remote Desktop. -->
nakon Update se to mozda resetalo. Meni Remote Desktop normalno radi na SP3. ALi isto mislim da sam morao palit te postavke nanovo. vjerojatno reset firewall postavki i pogledaj dali je u control Panel--->System--->Remote dozovoljeno Remote Assistance i Remote Desktop.
nakon Update se to mozda resetalo. Meni Remote Desktop normalno radi na SP3. ALi isto mislim da sam morao palit te postavke nanovo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|