|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
call of duty 2/4 lagometer
Evo ovako.. treba mi hitno pomoc.. znaci radi se o igri call of duty 2 i 4.. svakih nekoliko minuta lagometer mi poludi.. ono tak rec nemoguce je igrat.. i za nekih 30 sec se smiri.. o opet tako.. al ne bas na svim serverima samo na nekim.. znaci ovo mi hitno treba jer na cb me ubijaju ono bezz.. al to se dogada i jos par ljudi koji igraju cod isto.. i koriste t-com.. pa sam ja mislio da je do t-coma?? aj molim vas recite kaj da napravim kaj da im kazem u t-comu.. ja sam ih zvao oni su rekli da oni tu nista nemogu da oni nevide nikakve greske ni nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Prvo koji router koristiš, da li nešto paralelno radiš uz COD, da li je veza općenito stabilna (mislim i na telefon). Što se tile ludiranja, mislim da Tcom nije kriv/i da ti nije dužan "napravit" bolji ping (daje ti full brzinu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
kasda adsl router... nista neradim.. normalno na telefonu nista.. brzina skidanja je max.. ali kako na nekim serverima laga a na nekim ne? al siruno nije sa kompom cim isto vise ljudi laga koje poznajem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Koliki ti je PING na speedtestu (probaj Njemačku/Mađarsku/VBritaniju)? |
|
![]() |