|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Trebam...,ne znam kako
Htio bi slijedeće ![]()
![]() |
#2 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
jel ti jos treba ovo,, mogu ti ja probati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RIAA
|
evo napravio sam ga,,, odes na moj sajt sajt i onda pod software, i tamo ti se zove NetLPTControl e sad, moras ga isprobat,, ja ga nemrem, jer, nemislim gurat ruke da vidim jel ima struje, preosjetljivo,,, a instrument mi je u kur. eto pa ak ti radi.. eh, da, on ti stavlja sve pinove na LPT 378 u jedinicu kad si konektan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Skinuo sam progam, ali ga ne mogu otpakirati. Zašto?
![]() |
#5 |
RIAA
|
probaj sad, sad je rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Eto ,uspio sam instalirati tvoj program.Program prebacuje pinove na "1" u trenutku uspostavljanja veze što je meni prekasno.Može li se to izvesti tako da pinove prebacuje u trenutku ili koju sekundu nakon klika miša na "povezivanje", a prije stvarne uspostave veze?Moj je problem u tome što mi kućna instalacija telefona prigušuje brzinu veze(radim sa običnim modemom).Ako je spojen samo modem bez ostatka kućne instalacije sve mi radi u redu.Ostatak instalacije moram isključit prije uspostave veze što sad radim ručno tj. odštekam konektor telefona. Zahvaljujem na dosadašnjem trudu
![]() |
#7 |
RIAA
|
evo, napravio sam ti to,,, sad ti ima ovu radnju kad pokrenes program,, on ti prvo stavi u '1' i onda nakon 1.5 sekundi (nadam se da ti je to dovoljno za hardware.. ako nije javi) ti prikaze prozor za spajanje,, onaj dail up,,, pa kad stisnes on je vec u '1',,,,,, sekundu i pol prije,,, valja? btw. daj se registriraj na sajt |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Odakle da skinem program? Ovo što si napisao mislim da će odgovarati. Btw.,pokušao sam se registrirati ,ali ne dobivam povratni mail sa tvog sajta.
![]() |
#9 |
RIAA
|
sa onog istog linka sajt odes na software pa NetLPTConrol.rar e da aktiviro sam ti acount, pa napisi nekaj na forum,, ![]() btw. ma meni se isto nije htio spojit na server,, smece... Zadnje izmijenjeno od: markich. 01.09.2004. u 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Skinuo san fajl,sutra ću probat kako radi sa hardverom,tj. s relejima
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Stvar je isprobana,ali ne radi pouzdano.Ne isključuje port svaki put kad prekida vezu,a trebalo bi i da ako ne uspostavi vezu u cca3-4 min da ga opet postavi u "0"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|