|
![]() |
#1 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
(riješeno) Warning u event vieweru vezan uz hard disk
Radi se o warningu u event vieweru koji glasi: an error was detected on device \Device\Harddisk2\D during paging operation. ![]() Ne mogu reci da sam primijetio neke teskoce u radu, ali zanima me sa cim bi povezali ovo upozorenje. Gugl ne daje bas neka rjesenja. Imam neke sumnje, ali nisam siguran koliko su tocne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
šta si radio u vrijeme kad event viewer prikazuje grešku?..koliko diskova imaš u kompu?..."Harddisk2" može biti i usb stick ili digitalac spojen na komp...ako znaš koji je uređaj HardDisk2 testiraj ga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
*
|
Citiraj:
Na koji nacin da ga testiram? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Napisi OS, konfiguraciju i model diska... dotad: http://www.microsoft.com/technet/sup...disk&LCID=1033
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
*
|
Citiraj:
Lg H55, Seagate 7200.11 500gb x 2. Evo mogao si odmah dati ovaj link http://support.microsoft.com/kb/244780/en-us Zanima me zna li netko nesto konkretno o ovome? Zadnje izmijenjeno od: morph. 03.10.2008. u 08:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*
|
Evo samo da izvijestim o stanju. Sumnjao sam na servis O&O defragmentera, medjutim nije se nista promijenilo kada sam isti ugasio. Nisam siguran, ali mislim da je poruka mogla biti povezana sa torrentom (odnosno zapisivanjem po disku od strane istog). Ne znam je li povezano sa ovim, ali isto tako przenje dvd-a je trajalo neoubičajeno dugo (pola sata na 16x). U device manageru sam utvrdio da je jedan IDE channel u PIO modu i da mi ne daje opciju da ga stavim u DMA. Uglavnom sve se rijesilo restartom racunala, IDE channel se vratio u DMA mod, a warninga u event vieweru nema vec deset dana. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|