|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() Ovako, Trazim smarthphone koji bi zadovoljio sljedece kriterije: baterija dobrog kapaciteta, dobra navigacija,kamera samo nek je iznad 2Mpixela i naravno za povezivanje mora imati wifi i bluetooth a ostalo je manje vise bitno. Jednom rijecju htio bih kvalitetan uredjaj ali ne bas pretjerane cijene... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko je nedavno na tržnici prodavao MDA Vario III Navi koji ima sve to pa baci oko.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
SE p1 HTC touch iphone tim redosljedom bi ja isao. tj i isao sam ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ej ljudi bi li mi netko tko ima bluetooth receiver objasnio kako ta stvar radi?Mislim na koju foru koristi gps signal, treba li se ista placati ili radi isto kao GPS nav osim sto nemoze navoditi i treba recimio laptop, smartphone? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
saznao am sve osim gdje kupit Qstarz BT-818 i gdje (link)napravit download IGO NAV 8 karte? Karta je inace oko 1300Kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e to neces ni saznati tu jer nije legalno..
![]() |
#7 |
Registered User
|
pa legalno je Valjda da mi netko kaze gdje kupiti spomenuti BT-818, a sto se tice linka zaboravi da sam ista napisao...No Hard feelings |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
editor in chief
Datum registracije: Sep 2005
|
Nokia E71 (review) U zadnjih nekoliko mjeseci testirao sam i Diamond, i Touch PRO, i E66, no E71 bi apsolutno zadovoljio sve tvoje zahtjeve, te se ne moras brinut o gps programu (Nokia Maps) i gps reciveru. HTC Touch Diamond i PRO su izvrsni uredjaji no slabog kapaciteta baterije. Jedini nedostatak E71 je siri dizajn, wide screen ekran te nedostatak touchscreena, no to su sitnice, s druge strane velik kapacitet, brzi OS, brzi GPS te izvrstan dizajn i zavrsna obrada (metal). Nadam se da sam barem malo pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
sto se tice smartphone-a ,n82 po meni super telefon ne prevelike cijene. Sve sto ti treba. S druge strane,imas par PDA u kobinaciji sa GSM-om i GPS-om recimo hp 614c navigator. Ima kameru i sve ostalo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|