|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
procitao sam gore navedeno i slazem se sa vama.Zato cu se sada rukovoditi prema vasim upastvima i obrazlozi cu moj problem detalnije. Ovako:Imam konfigutaciju:Maticnu plocu ASROK K8NF4G-SATA2,CIPSET:Northbridge GeForce 6100;Southbriedge:nVidia nForce 410 MCP,integriranu graficku GeForce 6100,Audio Realtek,Lan Realtek,Bios 4Mb AMI Bios,procesor AMD Sempron 3100,OS Windows SP2 sa svim zakrpama,antivirusni program Commodo,Zasitni zid Commodo,Spyware Terminator.Ako treba dacu jos neki podatak.Problem je vec znate sta.Instalirao sam Virtual Floppy Drive i kad pokusam da sa njime otvorim neki img file pojavi mi se uvijek BSoD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Što piše na BSOD-u i u Event Vieweru? Koji točno program koristiš za virtual floppy? Nastavak je baš IMG? Jesi li probao neki od ovdje ponuđenih programa? http://www.fileinfo.net/extension/img
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Koristim VFD kompanije Ken Kato.Pored img treba da otvori i "IMA" file.U Evant Vieweru nisam nista nasao a kad mi se pojavi BSoD pise ovako: NO_MORE_IRP_STACK_LOCATION STOP:0X00000035(0X85AC6BAO,0X00000000,0X00000000,0X00000000) Da napomenem da ovo radi na drugom kompu bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Uploadaj negdje taj IMG file pa da još netko proba otvoriti...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|