Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.10.2008., 13:47   #1
ZgenBo
Registered User
Moj komp

ZgenBo's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Question Nokia 3110, spajanje na net preko lap-a (bluetooth)

Zanima me konkretno na nokii 3110, da li je moguće spojiti se putem bluetooth-a na laptop, pa onda preko njega wlan-om na net.da li je to uopće izvedivo?? unaprijed zahvalan na bilo kakvim informacijama
ZgenBo je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2008., 14:10   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Hm , ne kuzim pitanje . Ako vec imas W-lan na laptopu , zasto ga ne iskoristis ? jer ako spojis mob na laptop , onda za net jedino mozes koristiti modem koji mobitel ima ugradjen .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.10.2008., 14:26   #3
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Hm , ne kuzim pitanje . Ako vec imas W-lan na laptopu , zasto ga ne iskoristis ? jer ako spojis mob na laptop , onda za net jedino mozes koristiti modem koji mobitel ima ugradjen .
On zeli surfati netom mobitelom 3110,ali posto nema wifi ugradjen,zeli spojiti 3110 na laptop preko BT-a i iskoristiti wifi i internet konekciju od laptopa da bi surfao mobitelom

Uglavnom mislim da to nije moguce kjer software od 3110 ne podrzava takav nacin spajanje na net.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2008., 14:30   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Koja je svrha surfati netom sa mobom, a laptop ti pri ruci? Imaš 20x veći ekran, normalan browser i mobilan si. Stvarno mi nije jasna ta logika.
Staro 17.10.2008., 14:52   #5
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Koja je svrha surfati netom sa mobom, a laptop ti pri ruci? Imaš 20x veći ekran, normalan browser i mobilan si. Stvarno mi nije jasna ta logika.
mozda nema svrhe,samo pita dali je moguce. A mozda ima 2-3 frenda koji bi igrali tetris multiplayer,a de ine preko gprs-a jer je skupo
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2008., 18:15   #6
ZgenBo
Registered User
Moj komp

ZgenBo's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Cool

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
On zeli surfati netom mobitelom 3110,ali posto nema wifi ugradjen,zeli spojiti 3110 na laptop preko BT-a i iskoristiti wifi i internet konekciju od laptopa da bi surfao mobitelom

Uglavnom mislim da to nije moguce kjer software od 3110 ne podrzava takav nacin spajanje na net.
U pravu si. 3110 ne podržava wlan. to što sam mislio je izvedivo sa nokijama klase N. nije da mi je to nešto neophodno, al nebi mi bilo loše da dok sam na trosjedu malo surfam dok sjedim na leđima. ali
ZgenBo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno