|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Google Adsense problem
Imam jedan problem. Prijavljujem se za google adsense u BIH i stalno mi odbijaju zahtjev jer imam nepotpune ili krive podatke u prijavi. Navodno mi nešto nije u redu s adresom. U čemu je problem. U njihovim uputama navode kao mogućnost za unos zemlje/provincije... U uputama kaže da ako nema onda ostaviti prazno. Ja kada se prijavljujem u obrascu nemam uopće to polje za zemlju/provinciju no kada prije potvrde oni traže provjeru unesenih podataka za tu "zemjlu/provinciju" mi stave AK. Isto tako, po mom mišljenju možda imaju zamjerku što nema kućnog broja nego ja stavljam "bb". Nigdje ne piše detalj što nije u redu, nego samo navode da su problemi s adresom u prijavi. Ako netko ima iskustva, molimvas pomagajete jer nemaju jebenu službu za korisnike, a za mail i sami kažu da im je pretrpan i da se ne preporuča slanje. J. google... Evo ovo je poruka: Issues: - Contact address incorrect, incomplete or not provided --------------------- Further detail: Contact address incorrect, incomplete or not provided: We've found that the account information provided on your application is incorrect, incomplete, or missing. All applications must include a valid and complete address where you can receive mail. If you are applying for a business account, you also need to provide a full and complete contact name. It's important that this information is entered correctly, since payments will be issued to the "Payee Name" and checks, if available in your country, will be mailed to the contact name and address as listed on your application. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Pozdrav! Moraš uneti e-mail i adresu stanovanja jer ti čekovi dolaze na kućnu adresu. Ja nisam morao da upisujem provinciju nego samo zemlju đe živim. Error dobijaš jer nisi upisao ulicu đe živiš i oni nemaju đe da pošalju ček... ukoliko skupiš dovoljno para za slanje a to je 80 eura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
To je bio problem. Kasnije sam stavio bezze kućni broj (valjda će me poštar naći ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
|