|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Vista problem???
Pozdrav... imam neki sitni mali problemčić... naime, nakon nekog vremena normalnog rada vista mi zna ponekad zamrznut neki program, pr. mozillu (jedino se pointer kreće s tim da mogu jedino mogu minimizirat, ali se sve više i više zamrzava tako da ne mogu otvarat nove prozore ili bilo što), i nakon cca 5 min vrati se u normalu (srećom imam živce čekat toliko... premda nekad i poludim pa resetiram)... da li je imao tko možda sličnih problema?? inače,evo da olakšam i ovdje stavim konfiguraciju laptopa: Acer Aspire 8920G OS Vista Business (to sam danas instalirao i opet se javlja sličan problem, imao Home Premium, oboje licencirano) Intel Core 2 duo 2,4 GHz 4GB DDR2 RAM 320GB SATA HDD nVidia GeForce 9500G MS 512 GDDR2 ... mislim da mi se to ne bi trebalo događat radi kofiguracije =S, zna netko razlog???? možda mi nije kompatibilan lap s vistom? ili HDD šteka (kad zamrzne prozor, ona lampica za HDD je upaljena, dok inače bar malo treperi ili uopće ne svijetli)... ![]() unaprijed hvala za savjete |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš komponente da bi Glista trebala letjeti na njima. I ona je najslabija točka cijelog sistema. Probaj staviti XP pa ćeš vidjeti da nećeš imati nikakvih s**nja s tim lapom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj prvo ima li kakav error u Event Viewer..Control Panel-Administrative tools->Event Viewer->pod system. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
a u systemu sam našao tih par grešaka koje se ponavljaju,znači to bi vjerojatno bile te greške zbog kojih mi zamrzne sve... sad evo skidam nešto s neta (onaj WMITools, mislim da sam to i prije reinstalacije windowsa bio skinuo pa se opet ponavljalo) pa ću vidjet šta će biti... inače, taj error je nešto oko tog WMIa... jel zna tko šta o tome??? EDIT: i još nešto, zna tko možda raditi s tim WMIToolsom ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.10.2008. u 21:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
XP nemoj stavljat jer češ si zagorčat život. Jer Acer nema drivera za XP..tu i tam za koji lap.Štekanje može biti i dok prebacuje u modove (npr. za grafu ak imaš hybrid SLI 9400+9100=9500M...bla,bla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma ima za većinu toga,ali ipak nema za sve... šta bi bilo da stavim 64 bitnu vistu (koliko je to kompatibilno s ostalim programima?)? jel bi to pomoglo možda? neće me valjda zafrkavat tako svako malo, poludit ću ![]() već sam sad zamrzio Vistu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo samo da javim da mislim da sam riješio problem (od sinoć do sad sve normalno radi)... u biosu sam promijenio neke stvari oko HDDa, promijenio u IDE mod rada i to je to... hvala svima koji su savjetovali šta bi to moglo biti... pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|