|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
HP6715b instalacija XP
Kupio sam laptop HP6715b Free DOS. U Device Manageru piše da imam hard disc TOSHIBA MK2546GSX ATA Device. Kada sam ga kupio instalirao sam Vistu, a sada kada želim instalirati XP ne mogu. Imam više XP-a i niti jedan mi se nakon restarta ne podiže, a kada odaberem Setup na CD-u pojavi mi se obavijest o problemu sa kompatibilnosti (i386/winnt32.exe). Što da radim??? Pomozite!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Imam isti laptop i instalacija XP sp2 je prosla bez problema... Znam da ti moj odgovor ne pomaze al eto da znas da kod mene radi... btw. nisam instalirao vistu prije toga... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Mozda ovo pomogne http://www.fixya.com/support/t284292...32_exe_cmdcons tj. nemoj stalno instalat nove nego probaj repairat te , a i mozda ti i CD od xp nevalja pa probaj s drugim. Nadam se da sam pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
imam taj laptop i nisam imao nikakvih problema sa instaliranjem win xp sp3... cak i verzija sa sp1 mi se normalno instalirala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li obrisao particiju s FreeDOS-om?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Kada sam instalirao Vistu formatirao sam particiju. Probao sam instalirati 3 verzije XP. Za neke znam da su radile na drugim računalima, jedne imaju integrirane SATA drivere i na kraju mi pokaže kada pokušam instalaciju da je inkopatibilno, a kada odem na rješavanje problema preko microsofta kaže mi kako ne može riješiti problem. E, ovo sve pišem jer sam uspio instalirati XP i to tako da sam pronašao neke svoje prastare XP sa SP1 i instalacija je krenula. Kada sam ih instalirao ubacio sam ove koji nisu htjeli i svi su mi se sada htjeli pokrenuti???????? Zašto? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|