|
![]() |
#1 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Problem s napajanjem 500W
Frendu crklo napajanje na kompu. To sam zakljucio po neugodnom mirisu iz unutrasnjosti napajanja,i po tome sto komp radi bez greske s mojim napajanjem. Narucio sam napajanje COLORSit -Power Supply 500W. On ima Na sebi onaj veliki konektor s odvojivim 4-pinskim prikljuckom,te zasebno odvojen 4-pinski konektor. Sve sam pospajao (optiku,hdd,onaj veliki za plocu i onaj 4-pinski koji je skroz zaseban na plocu,s tim da onaj odvojivi koji se odvaja od velikog,nisam nigdje spojio,jer nemam gdje). Komp se pali,vrti optika,hdd,vent od proca,a na monitor ne dolazi nikakav signal. Mijenjao sam i graficku,al vidim da nije do nje. Sta da radim? Sad sam izvadio bateriju od BIOS-a,pa cu pokusat opet,al cisto sumljam... Any help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Po opisu - dobro si sve spojio. Ako nakon clearcmosa na upali, vjerojatno je i ploca skurena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Reći ću samo ovo j**** vas "500W napajanja" za 92kn ![]() FFS veće smetje nisi mogo kupit da si povećalom tražio Ima toliko jeftinih a dobrih napajanja (Fortron PNF 350W je 200kn) a uzmeš Koloršit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|