|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
(riješeno) Ne pokazuje HDD
Kupih hard disk neki dan i tek danas smogao vremena da ga ubacim i prebacim sve sto mi treba, HDD je Hitachi Deskstar 500 GB Spojen je normalno SATA kablom, i SATA napajanjem, tako su obadva spojena U Biosu pokazuje IDE 0 master - Hitachi 160 GB, a IDE 0 slave je Hitachi 500 GB U Windowsima ga u My Computeru nema: slika 1 ali ga u DEvice Manageru pokazuje slika 2 Kada sam ga prvi put spojio u upali komp Windowsi su ga instalirali kao new hardware i to je to, ne pokazuje se u My Kompu Kabel nije problem jer sam spojio sa tim kabelom i stari disk i uredno radi, pokušao sam i staviti u druge SATA utore na matičnoj i onda ga u Biosu pokazuje kao IDE 1 master/slave i opet ga u Windowsima nema U čemu bi mogao biti problem? Hvala
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Disk si naravno formatirao i kreirao particiju/e? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Evo upravo sam išao na ono disk managment i tamo ga je pokazao kao Unalocated, upravo ga odatle formatiram Pričeak ću pa ću vidjeti, valjda će uspjeti
![]() |
#4 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Na 98% formatiranja, nisam išao na quick format pa je potrajalo ![]() Inače, nisam se još susretao sa ganc novim SATA diskovima tak da sam mislio da će mi ga odmah prikazati, jbg, now i know ![]() Riješeno ![]() Pokazuje disk ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|