|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
nadogradnja konfe
prije nekih 2-3 tjedna otisla mi maticna,komp mi je bio na popravku i sad imam ovakvu konfiguraciju Procesor AMD Sempron LE-1100, 1900 MHz (9.5 x 200) Naziv matične ploče Foxconn A690GM2MA/A690VM2MA Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Memorija : 1 GB ram Grafička kartica : ATI Radeon X1200 320mb HDD : 80 GB i sad me zanima,dal se ta konfa isplati nadograditi ?mislim na neku graficku dobru. i zanima me jos dal imam AGP ili PCI-E ? jer vidim da pored maticne pise pc-e al ono bolje da vas pitam neg da kupim neku AGP graficku..jer sam prije imao AGP,i zanima me dal mi na kompu mogu biti ram-i i DDR2 ili samo DDR ? hvala puno ![]()
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Imas PCI-e ploču, kupis neku grafu (4670, 3850), i mozda gigu rama(ddr 2 samo mozes staviti na nju)... proc neki X2... sve zavisi koliko imas love. i da isplati se nadogradivati jer je ploča dosta novi model i socket je najnoviji amd-ov. EDIT: pretpostavljam da imas integriranu grafu pa bi ti se dosta isplatilo kupiti neku jacu grafu makar i Ati 3450,3650,2600XT
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nemam jos nista para,al mislim si kupit drugu graficku dok cu imat para..pitao sam ovdje zato jer se nerazumijem bas u hardware a na popravku mi je taj covjek promijenio maticnu,stavio nove ram-e,novi procesor i graficku novu. mislim si samo kupit graficku i ram-e,naravno dok cu imat para ![]() hvala ti puno ![]()
![]() |
#4 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() daj mi reci, taj koji ti je nadogradio komp? Koliko je para uzeo ako se smije znat?(mislim kolko je potrosio na komponente)
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
uzeo je 800 kn,naplatio je maticnu,procesor.graficku i ram-e nije naplatio.
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ugl., tu na Forumu je stavrno OK ekipa, i svi ce ti pokusat za najsitniju lovu sredit najbolje moguce komponente, nemoj se bojat pitat...šteta je da neinformirani budu oderani za lovu.. ![]() ugl. kad budes imao lovu vjeruj samo ekipi s foruma, nedaj da te opale po žepu ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 13.10.2008. u 23:22. Razlog: za 800 si mogao ...bemti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ja sam reko starcima nek kupe novi komp ,a ne da daju 800 kn za nadogradnju al nisu htjeli,ali nebi mogao nikako popraviti jer reko mi je taj koji mi je stavio nove komponente da je maticnu nabavio iz zg-a jer ovdje nije bilo takvih modela,da se takvi vise ne proizvode koju sam ja imao. znam da se ovdje ekipa dobro razumije u konfe i to pa sam zato i pitao ![]() jos me samo zanima, dal ovo vrijedi 800 kn sto mi je stavio unutra? tj kolko zapravo vrijedi para ?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
CPU AMD Sempron LE-1150 BOX, Sck AM2 - 160,00 MB Gigabyte MA69VM-S2, sAM2, AMD 690V, VGA, SATA II, GLAN, mATX - 307,14 (integrirana grafika: ATi Radeon X1200, 350MHz) DDR2 1GB PC6400 (800MHz), GoodRAM - 92,00 --------------------------------------------------- ukupno: 559kn Zadnje izmijenjeno od: leonardo. 15.10.2008. u 16:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|