|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Preglasan HDD
Poz, upravo sam prominija kuciste i stavija novo napajanje (sharkoon rebel i fortron 400w). Sve radi tiho, gotovo necujno osim HDDa. Starko kuciste je klapalo sve u 16 pa to mozda nisam primjeciva, ali sad se ne cuje nista osim kad vrti HDD ko da je neko ziv zatvoren u njemu i oce vanka. Kako da stisam to? Neke gumice kao obloge(cita sam par home made uputstava tu ![]() Fala Edit: HDD je Seagate 250GB SATA
Obalo sunčana ti moj si cijeli svijet... Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 12.11.2008. u 09:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A koji hard je u pitanju? Popuni Moj komp!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
HDD je ono što ja nikad na bezbroj načina nisam uspio utišati do kraja.moguce ga je utisati do jaja,kak bi reko,ali je onda to pečenka a ne hard disk. najbolji nacin je objesiti hdd na gumu od gaca,bicikla i staviti ga u neki prostor oblozen spuzvom.koliko se stisa na taj nacin,dalje ja mislim da ne moze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pardon, evo sam popunija famozni Moj comp. Cini mi se da je do samog HDD jer grebe samo na momente. Jel se da to kako stishat osim da ga zamotavam u svasta?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|