|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Višenamjenski print/scan/copy/fax
po mogućnosti s telefonom.što mislite o ovom..HP OfficeJet J3680, print/scan/copy/fax dajte mi slobodno neku vašu preporuku..do 1200 kn... http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...&Sifra=1040213 ili Epson Stylus DX9400F all in one + fax http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...&Sifra=1040229 jako mi je važno kupiti nešto zadovoljavajuće..to je za osobnu upotrebu i ne jako zahtjevan rad...hvala svima koji se uključe u raspravu... ps: jako mi je bitno da ne moram kupovati original tinte nego da što se toga tiče mogu nabavljati zamjenske ili puniti ih,neznam kako se već to točno kaže...ali bitno je to sa tintama,i da ima fax,scaner i printer...omjer cijena/kvaliteta/ekonomičnost/garancija..možda netko već ima iskustva!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Moja preporuka višenamjenskog uređaja koji ima fax je : Samsung SCX-4521F - LINK Ja ga inače koristim za mali ured,ali za ono što si naveo biti će ti i više nego dovoljan. Zamjenski toner za 3000 str. košta 300kn,a original za isto 3000 str. 515kn. No vidim da si spomenu tinte pa pretpostavljam da želiš da bude u boji.Tako da ti onda preporučujem nešto iz HP asortimana tipa : Link 1 , Link 2 Original tinte im se cjenovno kreću oko 120kn,a negdje sam vidio i zamjenske po cijeni od nekih 70kn(no nemoj me uzeti za riječ jer je bilo dosta davno) Kažem,gore navedeni Samsung trenutačno koristim u malom poslovnom prostoru i dao bi mu čistu desetku (uzmi u obzir da kopiram oko 50 stranica dnevno i primam oko 20 fakseva).Što se tiče HP OfficeJet 5610, imao sam ga priliku vidjeti u kućnim uvjetima i za to je i više nego idealan. (malo "čudo" sposobno za sve) Nadam se da sam pomogao. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Takodjer trazim nesto takvo, ali mi treba zadovoljavati 4 uvjeta: 1) laserski ispis 2) LAN (network printer) 3) plosni scanner 4) da se ne kolje sa mijesanom mrezom (Apple+Windows) Ako moze koja preporuka ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
i ja sam u nabavci istog jer mi je sadašnji otkazao poslušnost pa molim za preporuke.Hvala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Molio bih preporuku nekog uređaja do 1000 kn, fax nije potreban. Poželjno je da su originalne tinte što jeftnije. Nabava mi izbacuje Canon Pixma MP540 kao najbolji izbor što se tiče cijene i rezolucije, no kolika je stvarna rezolucija u odnosu na reklamiranih 9600x2400 dpi? Problem je jedino što nigdje ne mogu naći original tinte, sve je prepuno zamjenskih. Ima li netko iskustva s navedenim uređajem?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Canon Pixma MP540
Evo molio bih vas da mi kazete svoja mišljenja o ovome all-in-one uređaju. Znači jel kvalitetan ispis ima i tak to. Još nešto jel moguće da original tinte koštaju svaka po ~65kn..npr. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6291 Hvala unaprijed..
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|