|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
programiranje = novac??
ok, bavim se vec neko vrijeme programiranjem u Delphiju, pa me zanima kak da ja to unovcim,, ? da radim svoj programcic? ima tko ideju koja bi mu bila funkcija,, mislim, kaj se u hrvatskoj trazi? onda kad se probije malo,, npr. posaljem ga u Bug,, stavim gore reklame da se vrte, male banercice pa da na tom dobivam,, jel cinjenica je da se u RH koriste 90% crackani programi,, znaci, trebalo bi ciljat na firme koje moraju (a to ne rade) koristit legalne programe?' ima ko ideju? jel postoji koji sajt gdje se mogu nac poslovi u tom polju (a da nije moj-posao..) il ako netko ima zahtjev, onak, gle hocu to i to a ak napravis, dobis tolko i tolko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Programiranje = gubitak vremena Nevolim ti ja te "neopipljive" stvari...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
itekako ima para!Ako imaš ideje, i dobro izvodiš, to može biti posao da se kupaš u parama...u HR?Teško.Neopipljive?Bez tih "neopipljivih" bi tvoj hardver bio samo hrpa sklopovlja, potpuno beživotna...
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Neko će radije imat brdo para i buljit cijele dane kroz pepeljarke u varijable i ko zna koje qrce, ali ja - ne hvala, nisam toliki materjalist da bi život podredio programiranju, ne zanima me niti će me ikad zanimati, tko voli nek izvoli...
![]() |
#5 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
I tako ti se danas bilo kakav posao svodi na neko buljenje. Dal piljiš u word, kompajler, powerpoint itd. Tako ti je to.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Re: programiranje = novac??
Citiraj:
Napraviš dobar program te središ ugovor s ministarstvom prosvjete za cijelu HRV na jedno 5-10 god. Lova do krova. ![]() Sjeti me se ako uspiješ. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Mislim da Tesla ima program za izradu rasporeda
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RIAA
|
mislim da nije problem napravit takav soft,, al isto tako mislim da bih ga bas uspio prodati ministarstvu, tesko?? pa sta nemaju oni svoje programere etc? koji rade bas onak kak oni hoce i kaj hoce.. mislim,, pisao sam bugu, jer sam se sjetio onog da oni imaju rubriku HRware na CDu, pa dal bi ga tam mogli stavit,, reko lik da sam posaljem program i ak nije nest tipa 'Hello World', i da ima neku svrhu, da nema problema,, cini mi se da bi to bila najbolja reklama,, ipak to pogleda podosta ljudi,, ili ne?? e sad mene muci kaj bi to ljudima trebalo,, sto je zastupljeno u svijetu i na engleskom a da bi bilo super imat na hrvatskom,,, sjetio sam se kak je lik iz splita napravio onaj brojac impulsa,., nabaco diagrame i bazu podataka i mislim stavio reg, 30 kn,, pa ak mu je registriralo npr. 50 ljudi (a ziher je vise) to je ipak 1500 Kn, a posla 2 tjedna max.. onak usputno i nije mala cifra... ... zasto nemam onu buisness nit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pokušaj napraviti program za kladionice. Za to će ti trebati puno programiranja i zajebancije, ali ako uspiješ cijenom uvijek možeš konkurirati firmama koje to prodaju za velike novce. U tome ima love, a ima i puno kladionica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
RIAA
|
mislio sam tako nesto,, ili mozda za videoteke, s tim da program ima potporu da npr u svakom trenutku na stranici videoteke je ispisano popis filmova pojedine videoteke, koji je film vani, rezerviran... tak da svatko moze pšogledati za svoju obliznju videoteku koji su mu filmovi na raspolaganju te, ga moze rezervirati... gute ideje.. mislim si... pa toga jos nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Napravi i da ima bazu covera, pa da možeš i cover pogledat, kad ti većina videoteka daje filmove bez omota... :clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|