|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Da ti je..... ISDN i sve skupa
Evo poludio skroz načisto čovjek pun mi je kufer tog imam veliki problem zadnje vrijeme evo o čemu se radi: Imam instaliran spywer i on ništa ne nalazi sve čisto, Kaspersky sve čisto, TuneUp Utilitis 2004 sve uredu spojim se na internet i nevalja nakon dvadesetak sekundi stane stoji na internetu kliknes nešto nema prolaza podataka a kako imam ISDN Asus internistički imam monitor one tri kockice dvije su upaljene a kad komunicira prikazuje one crtice e tih crtica nema stoji on line i to je to. Jedino mi je riješenje restart kad se restarta mogu uči u par stranica i onda opet isto. Zvao sam postu covjek doso kaze uredu NT spojio neku slusalicu i ok on kaze to je do tvog kompa. I šta sad Spajam se na Iskon gold probao sam i na HTnet i isto. Imam sve zakrpe što se tiče crvuljka i ostalih gamadi a i sve upadateve WIN XP SP-1 probao sam vanjski USB modem i on isto radi jedino što mislim da je spriji malo što je USB. Pomagajte izludio više sa tim Internetom. Hvala svimam na savjetima i pomoči unaprijed Pozdrav forumašima.: nono : : sweating
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemože ti biti sporije proko vanjskog. Imaš firewall? Možda te on jebe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Kasnije sam se sjetio da nisam napisao da nemam firewall jer sam pretpostavio da ce prva reakcija bit na to. Dakle nemam firewall ideja ? Hvala
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma šta više koga da slušam šta više netko kaže sve zakrpe kad god dođeš negdje imaš problema kažu iskopčaj Firewall ako ga imaš pa i sam si to napisao u prijašnjoj poruci i sad budi pametan. Ja sigurno neznam šta radit,a i da te poslušam formatiram HDD dignem XP čisti i šta dalje ako misliš da če to radit kako treba napiši koji Firewall i kako ga podesit da to radi kako treba na ovu konfiguraciju bi trebalo fercerat bez problema . Ništa nije klokano mem 1:1 radi. Temp CPU=39°C Hvala unaprijed.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni su windowsi prije non stop nesto uploadali i time mi zagusili surf i bilo sta.Metnes firewall i imas kontrolu nad tim i rjesio sam problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Hvala na info dobro je znati
|
|
Oglas
|