|
![]() |
#1 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
faks program
znan da je vec bilo govora o ovome ali ne mogu nac ima li ko preporucit kakav dobar, po mogucnosti besplatan software koji moze iskoristit faks mogucnosti mog modema dovoljno je, u stvari i pozeljno da to bude nesto poput onog faks wizarda u win 95 sve sto mora podrzavat su coveri i mogucnost konvertiranja rtf datoteka u njemu pogodan format pozeljno je da bude besplatan prije svega zato da ne moran placat kreditnom karticom po netu paranocan san, a sta cu i btw moze li neko (tko administrira site) prominit postvku (ako postoji negdi) da se moze pretrazivati rijecima od tri slova puno je takvih (npr. fax)
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Gle ja godinama koristim MightyFax i više sam nego zadovoljan s njime, kao i svi kojima sam ga preporučio i koji su ga koritili, tj. i dan danas ga koriste. Mali, brzi, pali jedino što se treba "kupiti" ... http://www.rkssoftware.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Original WinFaf koji imaš u XPu je zadovoljavajući. Besplatan, star i odličan program ti je još i Cheyenne BitWare
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|