|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Binary Domain
Probao i ovo čudo ,ali me muče komande kada maknem gampad kao opciju. Neznam ni kako se kretati s mišem i tipkovnicom, odnosno nekako me miš zeza nema kontrole . Sve nekako leti gore pa nemogu okrenuti i sl. Zna li netko kako to rješiti jer u opcijama konfiguracije toga nema ili ja nevidim. Jedino radi ako iskopčam gampad , nije valjda to rješenje . Zadnje izmijenjeno od: Brzi Picek. 01.05.2012. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne znam, koristim keyboard i mis i nemam nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Udes u menu i prvo sta primijetis je to da mis ne funkcionira. Samo kretanje po meniju je smijesno, WASD za kretanje, F za povratak, space za potvrdu... ocito su bili na nekim teskim drogama ![]() Jos sta je najgore ako prvo pokrenes igru, a ne BinaryDomainConfiguration po defaultu je stavljeno na Controller i opcenito sve postavke se podesavaju u tom Configuratoru, a ne u igri. I napokon kad sam uspio sloziti sve postavke i pokrenuti igru, docekao me retardirani tutorial, onaj voice control!? i neki cudni sensitivity misa. Nakon kojih 5min izasao sam van iz igre i obrisao je... tl;dr Sama igra je jako los port... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Voice recognition je blago rečeno idiotski. Morao sam vikati pola sata da bi igra skužil da vičem "NO!" ![]() Uglavnom, isključio sam voice i polako igram. Iako je žešći port igra mi je ok za ovako napucavanje u slbondo vrijeme. Jako dobra vijest je da vrtim sve na high zajedno sa AA na rezoluciji 1440x900 i imao oko 40fps-a. To sam zadnji puta doživio negdje tamo 2010. godine ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|