|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kako sve spojiti?
pozz moze li mi netko dati savjet koji produžni kabel kupiti u kojeg mogu ukopcati kučište, monitor, tv i druge điđe. A da sve bude relativno sigurno thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
thx na odgovoru...evo mi konfe MB Gigabyte P35-DS3L CPU INTEL Core2Duo E8400 VGA Ati Radeon HD 4870 Kućište SHARKOON Rebel9 Napajanje CORSAIR 450W HDD SATA II 320 GB SAMSUNG SpinPoint T166 DVDRW SAMSUNG SH-S203D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam ovo i za sada radi vrlo dobro. Na stranicama vemila imaš i druge modele sa više utičnica (pod 'Ostalo - Kabeli i adapteri') ako ti ove 4 nisu dovoljne. http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=2780154
![]() |
#5 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
offtopic, i ispricavam se moderatorima. ako smeta, slobodno obrisite post (ove), ali me zanima. zasto takav produzni? mislim ok, ocito ima neke zastite na sebi (recimo kratkog spoja, preopterecenja i slicno, ne otvara mi link pa ne znam), ali zasto ne obicnu letvu sa onoliko uticnica koliko pojednicu treba? jedna sama uticnica moze izgurati preko 15-20 ampera, tako da nije do nje problem. a na produznom kablu pise koliku struju moze izgurat, vecinom je to 15-20A. sto znaci da kabal moze izdrzati minimalno 2000W. e sad, jelu elektronika tipa tv, komp, pojacalo itd... toliki potrosaci? nisu. pitam jer mi nema logike dati toliko za jedan produzni. ponavljam, ok ako se ima para i vjerovatno ima vecu sigurnost od obicnih produznih, ali svejedno. inace, kod mene je na jednu uticnicu spojeno: TV, satelitski receiver, ruter, video, cd player (komponenta), kazetar (komponenta), pojacalo (komponenta), kuciste, crt 17", i digitalni sat. i nikakvih problema. plus sto cesto spojim i usisavac, busilicu, dodatnu lampu, jos jedan-dva cijela kompa, liniju itd....... ne znam, ali mene nije strah. mozda jer imam one stare crvene-crne produzne sa svjetlecim sklopkama, jedan moze 16A, drugi 25A progurati. takvi su drzali cirkular bez da su se pregrijavali. edit. moj post se odnosio na ovo sto je renton77 predlozio, da ne bude zabune. a i ovo sto je coconut predlozio je produzni kabal sa dodatnim produznim za telefon. uz prednaponsku zastitu, to ok.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|