Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.06.2007., 10:22   #1
feelthemotion
Registered User

Datum registracije: Jan 2007
Preporuka za miša...

Eto, dosao je i taj dan kad je M$ Optical Wireless 2.0 kihnuo, naime, lijeva tipka ne reagira uopce, rastavio sam ga i očistio i ne radi...

Zato trazim preporuku za njegovog nasljednika, a buduci da sam jako zadovoljnan ovim prošlim, opet gledam M$, i to 5000 i 6000
http://www.diskont24.com/product.php...&cat=32&page=9
http://www.diskont24.com/product.php...5&cat=0&page=1

Vrijede li oni uloženog novca i ima li štogod jeftinije i bolje?

Bitno mi je da je Wireless...
Imam do 300kn...
feelthemotion je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2007., 11:19   #2
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ja imam Logitech LX7 i vrlo sam zadovoljan. Dobro hvata signal, nema štekanja i jeftiniji je od 300kn.

http://www.gsmdiskont.com/product.ph...&cat=32&page=9

Jedina razlika između ovog i mog je u boji i u tome što ja imam laser, a ovaj je optički. Ja sam svog kupio u kompletu s tipkovnicom pa zato.

Mislim da nekih velikih razlika u performansama nebi trebalo biti.

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.07.2008., 19:00   #3
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Evo da ozivim jednu temu ( umjesto da otvaram novu jer da i otvorim zvala bi se isto ) .

Uzeo bi nesto bezicno , da se rjesim bar jedne zice , naravno mis mora biti logitech , dosad sam imao rx300 koji je jednostavan i zapravo odlican . Pa sam nasao u jednom trgovackom centru Logitech LX7 je kod njih na 50% , skinut sa 300 na 150kn , sto mi se cini kao jako dobra cijena , jer po nabaci je 220kn najjeftiniji u linksu . probao sam ga onak preko pakiranja i meni u ruci je ok , jer nemam jako velike šape , i sve u svemu malo mi fali da ga uzmem . Zapravo me zanima od nekog tko ga stvarno koristi duze - koliko je stvarni battery life ( jer ovo 8mj. sto logi pise na kutiji mi djeluje nerealno ) i preciznost ?

Zadnje izmijenjeno od: Router. 26.07.2008. u 19:39.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2008., 12:30   #4
zagi
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Evo da ozivim jednu temu ( umjesto da otvaram novu jer da i otvorim zvala bi se isto ) .

Uzeo bi nesto bezicno , da se rjesim bar jedne zice , naravno mis mora biti logitech , dosad sam imao rx300 koji je jednostavan i zapravo odlican . Pa sam nasao u jednom trgovackom centru Logitech LX7 je kod njih na 50% , skinut sa 300 na 150kn , sto mi se cini kao jako dobra cijena , jer po nabaci je 220kn najjeftiniji u linksu . probao sam ga onak preko pakiranja i meni u ruci je ok , jer nemam jako velike šape , i sve u svemu malo mi fali da ga uzmem . Zapravo me zanima od nekog tko ga stvarno koristi duze - koliko je stvarni battery life ( jer ovo 8mj. sto logi pise na kutiji mi djeluje nerealno ) i preciznost ?

U kojem to centru, ako se smije znati ?
zagi je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2008., 13:02   #5
Router
Hejter

Smije se znati - Kaufland ( lokacija Dubrava , odnosno Studentski grad ) .

A evo i jedna slika:

uzeo sam ga ujutro jer sam morao u nabavu , i mis mi se cini odlican , meni u ruci lezi odlicno , ima bocne gume sto pomaze , zavrsna izrada i obrada plastike je mrak ( pitanje je koliko ce mu trebati da se izliže ali ... ) ,sad ce tjedan dana biti po cijele dane u upotrebi sa laptopom na godisnjem pa cu skupiti jos vise dojmova ...
Staro 25.09.2008., 15:21   #6
Router
Hejter

Evo da se tu javim sa jednom pričom :
Uglavnom ovaj Lx7 se baš nije pokazao kao toliko kvalitetan koliko sam rekao i mislio , nakon svega mjesec dana pocelo se dogadjati da gumb za Back iznad lijevog klika jednostavno kao upadne unutra i onda ili se ne moze koristiti ili zablokira i vrti nazad u browseru do zadnje stranice ili se koristi ali ima hod kao neki touch pad - dosta me to razocaralo .

Zadnje izmijenjeno od: Router. 29.10.2008. u 12:53.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno